roomlybox

Trendi kiegészítők 30.000 Ft alatt – és az eredeti verziójuk.

A dizájn költséges mulatság. Van azonban valami, ami még többe kerül: ha nem nézel szét a piacon, mielőtt vásárolsz. Nagyszerű, trendi kiegészítők vannak, csak árban óriási lehet az eltérés az egyes lelőhelyek között.

Ha olyan dologról van szó, ami minden boltban garmadában áll, akkor nehéz úgy alakítani az áraidat, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a haszonkulcsból. Ha viszont eredeti, dizájn termékeket árul valaki, akkor már könnyebb a dolga. Bátran ráteheti a nagyobb árcédulát, hiszen kicsi az esélye, hogy másik boltban is belebotlik az ember ugyanabba a lámpába vagy székbe. Így tehát nincs mivel összehasonlítani. A monopolhelyzet mindig nagy bevétellel kecsegtet, eért érdemes szétnézni, tényleg olyan drága-e az a termék, amit kinéztél magadnak. Vagy esetleg van olyan, amivel helyettesíteni tudnád, és árban megfelelőbb.

Karácsony alkalmából többen választanak egyedi ajándékot. Ilyenkor jó ötlet lehet egy trendi kiegészítő, főleeg, ha fiatalokat akarunk meglepni vele.

Íme néhány ötlet, 30.000 Ft alatt, lelőhellyel együtt.

Ez a lámpa a Tom Dixon Beat Light Fat lámpa hasonmása, nyilván jóval olcsóbban az eredetinél:

vakumdesign_121120_25

forrás: http://www.vakumdesign.hu

És az eredeti verzió $399 áron:

tom dixon

forrás: http://www.tomdixon.net

Arne Jacobsen székei valószínűleg mindenkinek eszébe juttatnak valamit a dizájn szó jelentéséről. Elhíresült székei és foteljei számos tervezőnek szolgáltak inspirációul. Ez a szék minden étkezőbe eleganciát és egy csipetnyi urbanista hangulatot vegyít.

Itt most akciósan megveheted, mindössze 16.000 Ft-ért (bár az eredeti ára 38.200 Ft, de most akciósan belefér a válogatásunkba)

annabella

forrás: http://www.iddesign.hu

És az eredeti verzió, ami 1957-ben készült és Grand Prix Chair ™ névre keresztelték. A bőrrel bevon székek ára € 800-nál keződik.

arne jacobsen grand prix

forrás: http://www.nordhouse.hu

A Charles és Ray Eames dizájner házaspár által tervezett Hang it all fogas népszerű másolata 14.000 Ft-ért:

fogas

forrás: http://www.vakumdesign.hu

És az eredeti változat $199 áron:

charles eames fogas

forrás: http://store.hermanmiller.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!