roomlybox

Cipőtároló: olcsón kis helyen

Ha nagyon kicsi a bejárat melletti helyed, viszont szeretnéd azt a néhány pár cipődet szépen, rendben tartani, amiket minden nap viselsz, akkor itt ez egy nagyon praktikus, olcsó gyors és szép cipőtároló.

 

cipőtároló

 

Nem kell a földre dobnod a cipőidet, nem csúszkálnak szét, nem botladozol bennük.

Nézzük, mire van szükséged hozzá:

 

cipőtároló

1. öntapadós filc, 2. bútorakasztó, (itt találhatsz ilyet), 3. csiszolt lécek, 4. csavarhúzó, 5. fényes fehér festék spray, 6. faragasztó

És a lépések képekben:

cipőtároló

 

1. Ha megvetted a boltban a léceket, akkor vágj belőle két kb. 1 m-es és két 5 cm-es darabot. Ha nem elég simák, akkor kicsit csiszold meg őket dörzspapírral. nyomj egy kis ragasztót a kis darabra, és helyezd a hosszú darabhoz. Nyomd össze szorosan őket.

2. Folytasd minden elemmel ugyanígy. Hagyd száradni egy napig.

3. Csavard a bútorakasztókat a hosszú léc egyik oldalára.  Itt fogod felakasztani a falra. Most jelöld be a falon azt a helyet, ahová szeretnéd felakasztani a cipőtárolódat. Ha stabilan akarod tudni a tárolódat, akkor fúrj lyukat a falba, tegyél bele tiplit, majd csavard be a csavart úgy, hogy a feje egy kicsit kilógjon, hogy fel tudd akasztani a cipőtartódat. Ha nem akarsz fúrni, akkor két hosszú, ferdén bevert szög is megteszi, nem lesz ennek akkora súlya, és ráülni sem fogsz.

4. Most fesd le két rétegben a cipőtartódat, hogy szép fényes legyen. Hagyd jól megszáradni. Miután kész, a cipők talpa felől a tároló belsejébe ragassz néhány pár filccsíkot, hogy a cipőid ne csúszkáljanak a tartóban. Akaszd a helyére és élvezd a látványt!

Olyan egyszerű, nem foglal sok helyet és még szép rendben is vannak a cipőid.

 

cipőtároló

forrás

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Anita Kovács says:

    Ha nekem Ennyi felesleges helyem lenne cipotarolasra biztos nem léceket tennék fel. Ez se nem kicsi,helyen való tárolás se nem praktikus…


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!