roomlybox

Hogyan lesz olcsón tálaló szekrényed?

Tálaló bármiből készülhet. A lényeg, hogy a funkcióját ellássa, vagyis helyet adjon az étkezőben használatos tárgyaidnak. Hogy ezt a polcon tárolod, vagy dobozokban, az már rajtad áll.

Vannak helyzetek, amikor abból kell kihozni a legtöbbet, ami éppen kéznél van. Ha egy garázsvásáron vagy a lomosban találsz egy viharvert, de masszív bútordarabot, mindig tudnod kell, hogy bizonyosan látott jobb napokat is. És ahogy a mondás tartja, öregember nem vénember. Hozd ki belőle a legtöbbet!

Ahogy ebből a négyzetekből összerakott szekrényből is lehet egy varázslatos kis tálalószekrény, ami az ebédlő dísze.

tálaló 1

Mi kell hozzá? Egy stabil alapanyag, egy jó terv és egy ügyes barkács-ember, aki megvalósít minden elképzelésünket. Először is le kellett szedni a lábazatot, hiszen a terv szerint a szekrény lebegni fog, vagyis fel lesz akasztva a falra. A szekrény hátuljára fel kellett szerelni a szekrényakasztókat, majd be kellett jelölni a falon, hogy hová fog kerülni a bútor. Ezután át kellett festeni a szekrénykét egy világos bézs árnyalatra, ami tökéletesen passzol a falak színéhez.

tálaló 4

Ahhoz viszont, hogy ne olvadjon bele teljesen, a fedlap szép dió színt kapott. A fedlapot úgy kellett levágni, hogy mindkét végén túlnyúljon 2-3 cm-t, mert így sokkal elegánsabb.

tálaló 3

Ahhoz, hogy ne keltse rendetlenség hatását a sok színes tárgy, egyforma színű bambusz kosarak kellettek. Viszont a kosarak éles alja könnyen felkarcolhatja a festéket a bútoron, ezért célszerű az aljára egy filclapot ragasztani. Így megkímélheted a bútorodat, és sokkal hosszabb életű lesz.

Ugye milyen szép lett?

tálaló

forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!