roomlybox

Újra divat: fehér falak

Fehér falak, fehér bútorok, natúr színű és anyagú kiegészítők és színes textilek.  Ez most a divat. A színes textilekkel minden helyiséget más-más hangulatúvá varázsolhatunk, még akkor is, alapvetően fehér és világos színű az egész alkás. A fehér tágítja a teret, tisztaságot sugall. Letisztult érzelemvilágot tükröz. Ha fehéret használsz a lakásodban, nagyon fontos, hogy használd nagy felületen, mert akkor fogod elérni azt a hatást, vele, amit szeretnél. A fehérnek is van több árnyalata. Te döntöd el, hogy a kiegészítőid és a használati tárgyaid melyik színváltozatot igénylik. Lehet szürkés árnyalatú, és akkor nagyon jól használhatod mellé a szürke és fekete kiegészítőket. Ez az enteriőrt is feldobhatod színes párnákkal, és akkor máris testreszabtad magadnak. Lehet rózsaszínnel csajos, vagy ezüsttel és kávébarnával elegáns, feketével és zölddel férfias, türkizzel és pirossal bohém… Te döntöd el, hiszen a fehér minden színnel jól mutat. fehér nappali1

forrás

Ha inkább egy rózsaszínes árnyalatot választasz, akkor nagyon szép romantikus enteriőrt hozhatsz létre a megfelelő textilekkel, kiegészítőkkel kombinálva. Csak arra vigyázz, hogy ne vidd túlzásba a fehér színezését. Ne menjen át halányrózsaszínbe. A fehér maradjon fehér, és csak akkor érezd, hogy milyen árnyalatú, ha melléteszel egy másik, hófehér színt.

fehér nappali2

forrás

A natúr kiegészítők hangsúlyozzák a fehér szín természetességét. Használj rattan, fonott tárgyakat, bambuszt, fűzfavessző kosarat. A kókuszrost vagy szizál (egy agave-féle rostjából készül) szőnyeget, ami természetes hatása mellett nem tartalmaz káros ragasztóanyagokat.

fehér nappali3

forrás

Nagy belmagasság esetén sem kell lemondanod a fehér színről. Egy vízszintes osztással optikailag csökkentheted a tér magasságát.

fehér nappali4

forrás

Kis belmagasság esetén a fehér szín tágító hatása fokozottan érvényesül. Jó szolgálatot tesznek ilyenkor a karakteres kiegészítők, mint a képen a csíkos szőnyeg, ami eltereli a figyelmet a szűk térről. Ez a minta nagyon hasznos kis helyiségekben, mert optikailag mindig a csíkozás irányába nyújtja a teret. Ha a falra tennénk, akkor érdemes lenne függőleges csíkokat használni.

fehér nappali5

forrás

Nagy terekben is jól mutat a csíkos szőnyeg.

fehér nappali6

forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!