roomlybox

Egy 30 éves nő álma – konyha türkizben

Mi az álma egy  30 éves nőnek?

Mi más is lehetne, mint egy türkiz konyha. Mivel ez egy szilárd elhatározás volt, Tanya már korábban elkezdte gyűjteni a hozzávalókat, ahogy a pénztárcája engedte. Ahhoz, hogy elhidd, tényleg megtörtént ez a varázslat, látnod kell, hogyan nézett ki a konyha az átalakítás előtt.

konyha17

 

konyha19

 

konyha16

 

Bár ez az átalakítás még mindig csak átmeneti, mert amint lehet, Tanya szeretné kicserélni a burkolatokat és a konyhabútort is. De egyenlőre úgy gondolta, hogy ennyi is megteszi. Nézd meg a képeket, hogy milyen fantasztikus átalakuláson ment át ez a konyha.

A falról lekerült a felsőszekrény. Ez komoly kihívás volt, mert mögötte a fal nagyon csúnya volt. A lambériával azonban sikerült eltakarni a hibákat, és még gyorsan is haladtak vele. Tiszta és szép lett az eredmény. Nem utolsó sorban pedig olcsó megoldás volt a fal javítására.

konyha25

 

konyha24

 

 

konyha 26

 

A szekrényajtókat festékszóróval festették le, de persze ugyanilyen szép lesz, ha ecsettel dolgozol. Csak lassabban haladsz vele.

konyha27

 

konyha28

 

Bár személy szerint nekem hiányzik a páraelszívó, de ha valaki nem használja a konyhát napi szinten a családi ebédek elkészítésére, akkor néhány teát így is meg lehet főzni.

konyha22

 

A falon lévő képek Budapestet különböző évszakokban ábrázoló tűzzománcok, amik eredeti barna keretük helyett ide illő fehéret kaptak.

konyha29

 

A türkizkék kiegészítők menthetetlenül harmonikussá teszik az egész konyhát.

konyha30

forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!