roomlybox

Hogyan varázsolj magadnak új étkezőt?

Amikor rájössz, hogy nem tetszik már az a hely, ahol élsz, mit teszel? Erősen gondolkodóra fogod a dolgot. Magazinokat lapozol és ötleteket gyűjtesz. Várod az ihletet. Próbálkozol. Színeket keresel, mintákat és anyagokat rakosgatsz egymáshoz.

És amikor elkezded látni azt, ami még nincs is ott, na akkor kezd majd valósággá válni, amit elképzeltél. Mostmár nekifoghatsz a munkának. Alkoss!

Így tett John és Jen is, akik az egész alkásukat maguk újították fel. Nézd meg, milyen fantasztikus eredményt értek el az étkezőjükben! Az eredetileg hideg kékes szín nem igazán tetszett nekik. Mivel sok fal van a lakásban, fontos volt a számukra, hogy olyan színek között éljenek, ami tetszik nekik. Jen a meleg föld színeket kedveli, szóval mi más is jöhetett volna szóba, mint egy halvány sárga árnyalat. A többi falat fehérre festették, így az étkező sárga színe még melegebbnek hat.

Így nézett ki az étkező, mielőtt újrafestették volna:

étkező előtte1

 

A falak hideg zöldes kék színe egyébként jól megy a padlóburkolathoz. Csak ehhez a bútorhoz nem passzol. És persze a tulajdonosnak nem tetszett. Attól nekem még tetszik 🙂

étkező előtte2

 

Az étkező falát egy sokkal melegebb árnyalatra festették.

étkező festés

 

A többit pedig fehérre. És egy szép tükröt is tettek a falra.

étkező festés után

 

A tükör után a világításon is változtattak. A régi mennyezeti világítás nem volt elég hangulatos. Ugye szerinted is megérett már a cserére?

világítás

A függeszték mindig romantikusabb és karakteresebb, mint a mennyezeti lámpa.

étkező világítás1

 

étkező világítás5

 

étkező világítás3

 

étkező világítás2

 

étkező világítás4

 

forrás

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Lászlóné Greksza says:

    Lakásfelújítás zajlik a lakásunkban. Nagyon szép a cikkben lévő három gömblámpa. Még nem láttam sehol ilyet, hol lehet kapni?


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!