roomlybox

Új trend: szuperkönnyű betonbútorok

A kerti bútoroknak nagy szerepe van az életünkben. De miből lehet választani? Első helyen mindenképpen a műanyag bútorok állnak. Na jó, ma már a fehér szék mellett a színesekből is nagyobb a választék. És azért ha az árát megfizetjük, nagyon jó minőséget is kapunk a pénzünkért.

műanyag székek

A másik kategória a fa bútorok arzenálja, ami már – ha a bútor időnkénti kezelését is belevesszük, – egy magasabb árkategóriát képvisel. Mindenképpen mellette szól, hogy esztétikus és jól integrálható bármely stílusú kertbe. A legjobb választás a teakfa, amely jól ellenáll az időjárás viszontagságainak.

fa garnitura

A harmadik – egyre jobban terjedő – csoport a kerti bútorok között a műrattannak nevezett műanyag bútor, ami jó alternatívát kínál akkor, ha nem akarunk hagyományos műanyag bútorokat, de mégis költségkímélő megoldást keresünk.

műrattan

 

Nem utolsó sorban, de főleg szórakozóhelyeken használják a fém bútorokat, amik ellenállnak az időjárásnak és a mechanikai sérüléseknek is. Persze ugyanúgy megállják a helyüket a kertünkben is, mint a kávézókban.

fém

Ezek mellett az új trendet a könnyített betonbútorok jelentik. 

Ezen bútorok megjelenése teljesen a beton tulajdonságait hordozza, a beton tömege nélkül. Mivel teljesen időjárásálló, akár egész évben a kertben maradhat, így szép megjelenését még télen is élvezhetjük. Olyan akár egy szobor 🙂

Nagyon könnyen tisztítható, így alacsony karbantartási költségei vannak. Párnákkal tehetjük kényelmesebbé és színben hozzáilleszthetjük a kertünk, lakásunk stílusához. Minden darab egyedileg készül öntőformák segítségével.

beton bútor3

beton bútor1

beton bútor2

beton bútor4

beton bútor7

beton bútor5

beton bútor6

beton bútor8

beton bútor9

képek forrása

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!