roomlybox

Szín-tér: Sütőtök inspirációk avagy tangerine a lakásban

Az ősz egyik meghatározó színe a narancssárga. A sütőtök, mint ezen időszak főszereplője nemcsak a konyhában jeleskedik, hanem színével beragyogja az egész lakásunkat. Sőt még a Halloween időszakon kívül is dekorálhatjuk ezzel a meleg és nőiséget serkentő színnel a lakásunkat.

Szóval nézzük meg, hogyan csempészhetjük be ezt a ma nagyon divatos – Pantone elnevezéssel élve Tangerine Tango – színt az otthonunkba.

Ha csak egy csöppnyi ragyogást szeretnél

Akkor nem kell nagy felületben gondolkodnod. Elég, ha néhány kiegészítőt lecserélsz. Egy-két új díszpárna, egy szép váza vagy egy asztalterítő, kiegészítőnek néhány őszi falevél és máris kész az otthonod nyárbúcsúztató öltözéke.

 

tangerine bedroom

 

tangerine pillows

 

tangerine bedroom2

 

tangerine pillows2

 

tangerine pillows3

 

tangerine fabrics

Ha bútort festenél

Ha ecsetet és festéket ragadsz, és van egy kissé megunt bútorod is, akkor máris dizájnos és trendi kinézetet adhatsz neki. És a lakásodnak is.

tangerine furniture

 

tangerine furniture3

 

tangerine dining room

 

Ja, és persze ablakot vagy ajtót is festhetsz. Végülis télen is jó ez a szín mert, feldobja majd a szürke tájat, amikor kinézel az ablakon. És nyáron is, mert csodaszép keretbe foglalja a naplementét. Szóval miért ne festenéd narancssárgára az ablakkeretet? Vagy az ajtót…

 

tangerine window

 

tangerine door

 

tangerine door2

Ha ütős hatást akarsz

Akkor végy egy falat és fesd narancssárgára. Előszoba vagy gyerekszoba, esetleg háló… Bármelyikben hatásos lesz, ez garantált.

tangerine entry

 

tangerine streep

 

 

 

tangerine babyroom2

 

tangerine wall

 

tangerine kitchen

 

tangerine wall3

 

forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!