roomlybox

75 m2: kényelmesen 3 gyerekkel

Ebben a Tel-Aviv-i lakásban a 3 gyermekes család számára kellett egy teljesen új belső teret kialakítani. A feladat az volt, hogy egy levegős és világos közösségi teret hozzanak létre. A homlokzati nyílászárók helyén már nem lehetett változtatni, viszont a belső falakat kibontották a nappali és a konyha, valamint a két gyerekszoba között.

Így aztán létrehoztak egy hatalmas nappali-étkező-konyha együttest, és kialakítottak két hálószobát. Egyet a szülőknek, egyet pedig a gyerekeknek. Ebbe is vittek egy kis csavart: a gyerekszoba két részre választható egy harmonika-szerűen záródó fal segítségével. Még így is elég tágas marad mind a két szoba, és mindkettőben van egy íróasztal és elég tér a játékhoz.

A jobb helykihasználás érdekében a funkciókat is módosították. A régi konyhából lett az új nappali, és a nappaliból pedig a konyha-étkező részt alakították ki. 

A Te lakásod is lehetne?

 

kislakás14

Nappaliból konyha lett.

 

kislakás1

 

kislakás2

 

Messziről tágasabbnak tűnt, igaz?

 

kislakás3

 

kislakás4

 

kislakás5

 

A gyerekszobák közötti elválasztó fal nagyon praktikus!

 

kislakás6

 

kislakás7

 

kislakás9

 

A szülői háló

Az ablak körül kialakított gardrób nem vesz el helyet a szobából, plusz még egy dolgozó sarok kialakítását is lehetővé teszi. Szuper ötlet!

 

kislakás10

 

kislakás13

 

forrás

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!