roomlybox

Te tudnál élni 8 m2-en?

Az eredetileg mosókonyhaként funkcionáló épületrészt furfangos módon alakították át egy minigarzonná, kihasználva, hogy a belmagasságot meg tudták növelni. Így még egy kis plusz területet tudtak kihasználni a mindössze 8,6 m² földszinti területen kívül.

A földszinten egy takaros kis konyhát alakítottak ki, ahol egy személy kényelmesen el tud helyezni mindent. Bár a főzéshez a sarokba eldugott kis főzőlap nem a legpraktikusabb, de azért egy zacskós levest el lehet rajta készíteni. 

Itt található még a nappali rész egy elég nagyméretű kanapéval. A következő szintre egy létrán lehet feljutni, ahol a fürdőszoba és az egész falat elfoglaló gardróbszekrény bújik meg. A fürdőben egy falra szerelt wc, egy kis mosdó  és egy padlóösszefolyós zuhanyzó kapott helyet. A fürdő oldalán egy homokfúvott ablak szolgáltatja a természetes fényt.

A harmadik szintre egy üveg lépcsőn keresztül lehet fellépni. Kihasználva a ferde tetőfelületet, ide került a háló, ami tulajdonképpen csak egy nagy ágy, körülötte egy tárolóként is funkcionáló fejvég, könyvespolc és olvasólámpa. 

Szerintem nagyon praktikus.

Szerinted?

kislakás1

 

kislakás2

 

kislakás3

 

kislakás4

 

kislakás5 (1)

 

kislakás5

 

kislakás6

 

forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!