roomlybox

Ikea inspiráció 40 m2-en

A 70-es években épült házban lévő 40 m²-es lakás felújítását a belsőépítészek azzal kezdték, hogy kiürítették az egészet. A lecsupaszított lakásban így szabadjára engedhették a fantáziájukat, hogy a megbízók által kért világos és nyitott teret megvalósíthassák.

Mivel az egész lakásban egyetlen ablak van, úgy kellett kialakítani a teret, hogy a beszűrődő fény mindenhová eljusson. Ennek érdekében kivették a konyhát a nappalitól elválasztó, valamint a konyhát a hálótól elválasztó falakat. Így egy nagy egybenyitott teret kaptak. A falakat és a mennyezetet is fehérre festették, valamit a padló is fehér színt kapott.

A hálószoba függetlenségét egy üvegfal segítségével valósították meg, ami beengedi a fényt az ablaktalan helyiségbe. A lakásban csak kevés bútor van, hogy a kis tér megőrizze a szellősségét.  A háló intimitásáról az üvegfalra ragasztott vinylfólia gondoskodik. 

A konyhában is a fehér szín dominál, kiegészítve a lakás többi pontján is feltűnő lime zöld színnel.  A kényelmet a milliméter pontosan beillesztett gépek biztosítják a pici konyhában. 

Szeretnél itt lakni?

kislakás1

 

kislakás2

 

kislakás3

 

kislakás4

 

kislakás5

 

kislakás6

 

kislakás7

 

kislakás8

 

kislakás9

forrás

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Andrea Kutasi says:

    Szenzációs ötletek,gratulálok! 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!