roomlybox

Skandináv formatervezés egy spanyol villában

A cím ellenére ez a lakás nem nagy. Mindössze 52 m², viszont egy szép villában található a spanyolországi San Sebastiánban.  

A megbízók itt is – mint minden kicsi lakás esetében – azt akarták, hogy a tér szellős és világos legyen. A tervező, Marta Badiola nem kis feladatot kapott, de a látottak alapján nagyon szépen megoldotta. Az éles fehér színű falak és bútorok ellensúlyozására a meleg faburkolatot használta. A nappaliban egy kényelmes kanapé kapott helyet, ahol alkalomadtán vendégek is aludhatnak.

Innen nyílik a kis konyha, ami szintén csupa fehér. Az étkezőasztalnak a nappali galéria alatti részén jutott hely. A galéria falán könyvespolcok sorakoznak. A galérián kapott helyet a dolgozó, ahol egy kényelmes kanapé újabb alvóhelyül szolgálhat valakinek. 

A hálószoba épp csak akkora, hogy az ágy és két éjjeliszekrény fér el benne. A falat beépített szekrény fedi le teljes egészében. A hálót egy tolóajtóval szeparálhatják el a nappalitól. A szűk falépcsőn lehet a galériára felmenni, ahol a fürdőszoba is megbújik.

Tetszik a famennyezet?

lakás1

 

lakás2

 

lakás3

 

lakás4

 

lakás5

 

lakás6

 

lakás7

 

lakás8

 

forrás

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!