roomlybox

Egyszobás garzon: ágy a konyha fölött

Ha a lakásod egyetlen szobából áll csupán, akkor kell igazán kreatívnak lenned. Nincs semmi fölösleges sallang, nem hagyhatsz parlagon egyetlen centit sem. Mégis érdemes – sőt kötelező – megtervezned előre a lakás elrendezését.

Egyrészt azért, mert nincs sokféle elrendezési mód, vagyis a variációk száma elég korlátozott. Másrészt azért, mert sokkal gyorsabb, könnyebb és nem utolsó sorban olcsóbb a papíron tervezni, mint a valóságban tologatni a bútorokat. (Ha Te nem tudsz még papíron bútort tologatni, mindenképpen ajánlom, hogy nézd végig a Szobaszépítő videótanfolyamot.)

Ha van lehetőséged rá, mindenképpen használd ki a belmagasságot, és merj galériában, emeletes ágyban vagy a kettő kombinációjában gondolkodni. Ebben a lakásban pont egy ilyen kombinált megoldást láthatsz. A konyhapult fölé került az ágy, amire egy lépcsős tárolón lehet felmenni. A tároló görgős, nem véletlenül: az ágy alatt további tárolóhelyek bújhatnak meg.

A színek összeválogatása fiatalos és nagyon vidám. A sárga és a szürke emellett elegánsan varázslatossá teszi az enteriőrt. Fontos látnod, hogy a nagyvirágos tapétát csak a két domináns falon használták, és ezt még a rejtett világítással is kiemelték. Neked sem szabad túlzásba esned, ha ilyen karakteres kiegészítőket választasz.

Szereted a sárgát?

garzon1

 

garzon2

 

garzon3

 

garzon4

 

garzon5

 

garzon6

 

garzon7

 

garzon8

 

garzon9

 

garzon10

 

garzon11

 

garzon12

forrás

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!