roomlybox

Határtalan kreativitás egy másfél szobás lakásban

Amikor elkezdesz azon gondolkozni, hogy hogyan alakítsd ki a különböző funkciókat a lakásban, a legritkább esetben jutsz arra a megállapításra, hogy a konyhát a helyiség közepére tedd, ráadásul úgy, hogy a bejárati ajtó egyből oda nyíljon.

Nem bizony! És mégis, ha megnézed ezt a lakást, el kell ismerni, hogy fantasztikus a helykihasználása. Azzal, hogy a konyhai szigetet berakták a helyiség közepére, párhuzamosan a falon futó konyhabútorral, rengeteg tárolóhelyhez jutottak. A bejáratnál lévő mennyezetig érő szekrényben rengeteg dolog elfér, ezen kívül az előszobai tárolásra ott van a konyhasziget végén lévő tükrös szekrény.

Az étkező asztalt keretező-tartó fekete négyzet a kedvencem! Kreatív, attraktív és funkcionális. Az asztal mindkét oldalról hozzáférhető, és persze az evőeszközöket, szalvétákat tárolhatjuk az asztalfiókban.

A másik tuti jó megoldás a dolgozósarok és az ablak alatt megbújó és végig futó kis polc, ami médiaállványként is szolgál. Viszont rengeteg kacatot el tud rejteni. Itt is megjelenik a doboz-dizájn, ami a konyhánál és a hálóban is előtérbe kerül.

A háló sem szűkölködik a tárolóhelyben. Az ágy alatti könyves polcok és az ablak, meg az ajtó körüli gardrób szinte láthatatlanul olvad bele a szobába.

Beköltöznél?

garzon1

 

garzon2

 

garzon3

 

garzon4

 

garzon5

 

garzon6

 

garzon7

 

garzon8

 

garzon9

 

garzon10

 

garzon11

 

garzon12

 

garzon13

 forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!