roomlybox

Álmodj teret egyetlen helyiségben

Ha minigarzonban élsz, ami 30 m² alatti alapterületet jelent, és mindössze egyetlen helyiség áll rendelkezésedre, akkor nagyon meg kell gondolnod minden négyzetcenti helykihasználást. 

Ebben a lakásban, ahogy az alaprajzon láthatod, szépen jutott hely mindennek, amit szükséges betenni egy lakásba. Persze nekem azért egy kicsit más elképzelésem van a teljes komfortról, de ekkora helyen azért kénytelen az ember lánya kompromisszumokat kötni.

Ami nekem hiányzik, az egy kombi hűtő. Biztosan be van tervezve egy pult alá építhető kicsi hűtő, de azért a fagyasztó is szükséges egy kis tartaléknak. Aztán a fürdőszobában, ha  a mosógépet a mosdó alá teszik, nem tudom, hogy a szifon hogy fér el. Szóval az a pult legalább 100-110 cm magasan van, plusz még a 20 cm magas ráültetett mosdó… hát nem tudom, hogy mosakodnék meg, hogy ne folyjon a könyökömön a víz.

A tv alá én tárolót tettem volna, mert abból sosem elég. Viszont a kihajtható íróasztal nagyon szuper, akár étkezőasztalnak is használható lenne, és akkor meghosszabbítanám kicsit a konyhapultot, hogy kilógjon a fal mögül, és akkor elférne egy nagyobb hűtő, és még a mosógép is. Na, így már elfogadnám. 🙂

Így rendeznéd be?

garzon1

 

garzon2

 

garzon3

 

garzon4

 

garzon5

 

garzon6

 

garzon7

 

garzon8

 

garzon9

 

garzon10

 

 

garzon11

forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!