roomlybox

Tökéletes összhangban: láthatatlan ajtók és gardróbok

Imádom a padlótól a mennyezetig érő szekrényeket. Amikor semmi mást nem látsz, csak az ajtókat. És tudod, hogy mögötte rengeteg tárolóhelyed van. Mégis úgy érzed, hogy nagyobb tőle a lakás. Mert nem látod, hol ér véget valójában a szoba. A nagy bútorokkal az a baj, hogy összenyomják a teret. De a beépített bútorok esetében nem érzed ezt, mert nem látod.

A konyhában a hatalmas szekrény barna erezete karakteres falként jelenik meg. Észre sem veszed, hogy két ajtót is rejt:  a fürdőszobáét és az előszobáét. A másik falon lévő fehér, fényes felületű felső szekrény elég magasan van, ide azokat a dolgokat érdemes tenni, amiket ritkán használunk. Viszont hogy elérjük a gyakran használt dolgokat, a felső szekrényt magasabbra tették, és alá egy faerezetes, kisebb mélységű szekrény került. Nagyon praktikus, imádom!

A másik kedvencem ebben a lakásban a fehérre festett téglafal. De ezt már úgyis tudjátok 🙂

A két hálóhoz egy-egy fürdőszoba tartozik. Az egyikben zuhanyzó, a másikban kád van. A szülői hálóban szintén téglafal van az ágy mögött. Viszont ha megnézed az alaprajzot, láthatod, hogy itt is megbújik egy hatalmas gardrób. 

Úgy megnézném kívülről ezt  házat… 🙂

Szereted a szürkét?

lakás1

 

lakás2

 

lakás3

 

lakás4

 

lakás5

 

lakás6

 

lakás7

 

lakás8

 

lakás9

 

lakás10

 

lakás11

 

lakás12

 

lakás13

 

lakás14

 

lakás15

 

lakás16

 

forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!