roomlybox

Így rendezd be a lakásodat a bolhapiacról

A lényeg ennek a lakásnak a tervezése során az volt, hogy a 40 m²-t kihasználva egy szellős és fiatalos teret hozzanak létre a lehető legkisebb költségvetésből, de dizájnosan. A tárgyak nagy része a bolhapiacról, online aukciókról és garázsvásárokból való. A festett téglafal, a natúr padló és a fehér csempe a fürdőszobában mind-mind a költségek minimalizálására szolgálnak. A mennyezeten a kezeletlen beton panelek látszanak, amik teljes összhangba kerültek a fém szekrényekkel, és a konyhában a drága bútor helyett használt hegesztett fém állványokkal.

Ez a lakás igazi példája a költséghatékony berendezés és az ötletes tervezés kombinációjának. Az egyetlen bajom vele, hogy nagyon kevés tárolóhelyet terveztek bele, még egy személy részére sem lenne elég az az egyetlen szekrény. Szóval elég minimál stafírung szükségeltetik, ha itt szeretnél lakni. Nekem konkrétan a bögréim sem férnének el ebben a konyhában. 

Szóval tetszik, de inkább egy ideiglenes szálláslehetőség, semmint állandó otthon. Azt hiszem, diákéveimet szívesen töltöttem volna egy ilyen albérletben, de ma már nem férnék el benne. 🙂

Te elférnél benne?

 

garzon1

 

garzon2

 

garzon3

 

garzon4

 

garzon5

 

garzon6

 

garzon7

 

garzon8

 

garzon9

 

garzon10

 

garzon11

 

garzon12

forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!