roomlybox

Garzon kandallóval, provance-i hangulatban

Meg kell mondjam, ebbe a lakásba beköltöznék. Szeretem a nagy és világos  tereket, és annak ellenére, hogy ez a lakás egy kicsi garzon, mégis olyan szeretni való. Ez köszönhető egyrészt a színeknek, mert a világos lilás tónusok lággyá és nőiessé teszik az enteriőrt, de méginkább az elrendezés ötletességének. 

Kandallót szeretnél? Csinálj kandallót. Egy panelben is ki lehet alakítani – ahogy itt is látod, – egy látványos fali elemet, néhány gyertyával. Nyilván a meleget nem ez fogja szolgáltatni, mégis már ránézni is otthonos és melegebb érzés, mint a csupasz falra.

A kanapé és az étkező közötti teret elválasztandó egy egyszerű fémvázas polcot állítottak fel, amin könyvek és virágok kaptak helyet. Így nem koszolódik közvetlenül a kanapé hátoldala, és látványnak is sokkal szebb.

A konyhában az összes szekrényt a falba süllyesztették. Így elsőre azt gondolnád, hogy ettől egy csomó tárolóhelyed elvész. Ami részben igaz, mert bár  a saroknál lévő részt elveszíted, de helyette olyan érzésed van, mintha sokkal tágasabb lenne a konyha. Azzal, hogy nincs teteje a szekrényeknek, nem is kell takarítani őket. (Ez nálam előnyt élvez  sarkok kihasználásával szemben. 🙂 ) De persze lehet, hogy pont ott egyébként is csövek futnak a háttérben, tehát amúgy sem lehetett volna oda szekrényt tenni. Neked is van ilyen helyed a lakásban? Akkor gondolkodj el, hogy az elrejtése helyett, hogy tudnád kiemelni, és látványelemmé tenni azt a részt.

Van külön wc és a fürdőszobában van még egy wc. Ha netán nincs szükséged két wc-re, akkor az egyik helyére teheted a mosógépet. Mert az ugyebár sehol máshol nem kapott helyet, de nálunk azért még mindig nem elterjedt a mosó-vasaló szolgáltatás, vagy az automata mosodák.  

Kár, hogy a hálóról nincs kép, de szerintem nem sokat rontana az összhatáson. Szóval, én beköltöznék…

Neked tetszik?

garzon1

 

garzon2

 

garzon3

 

garzon5

 

garzon6

 

garzon7

 

garzon8

 

garzon9

 

garzon10

 

garzon4

forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!