roomlybox

Kertre néző étkező

Amikor családi házakat terveznek, legtöbbször a nappalinak tesznek kertkapcsolatot. Valahogy ez így alakult. Pedig ha belegondolunk, amikor a kertben vagy teraszon üldögélünk, akkor bizonyosan valamilyen étel-ital-szereplős összejövetel van… vagy csak üldögélünk egy kávéval. De honnan kerül ki mindez? A nappaliból? 

Nem bizony! Hanem a konyhából. És pedig milyen ritka, hogy a konyha-étkező kapja meg azt a bizonyos kertkapcsolatot. Pedig de jó is lenne, ha nem kéne keresztülbalettozni a salátástállal és a koktélokkal a nappalin, amikor a vendégeknek szolgáljuk fel őket. 

Ez a ház, nem ilyen. A földszinten található egy pici nappali elrejtve a konyha mögé, egy konyha és egy étkező, ami azzal a bizonyos kertkapcsolattal rendelkezik. A konyhából egy tolóajtóval diszkréten elválasztva kapott helyet a mosókonyha és a wc, ami tulajdonképpen a lépcső alá esik.  Aztán az emeleten van egy fürdőszoba, egy dolgozó sarok a hálóban, és innen egy létrán lehet felmenni a másik kis hálókuckóba, amit a tetőtér alatt alakítottak ki.

Mit szólsz ehhez?

garzon1

 

garzon2

 

garzon3

 

garzon4

 

garzon5

 

garzon6

 

garzon7

 

garzon8

 

garzon9

 

garzon10

 

garzon11

forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!