roomlybox

Fesd újjá a konyhádat!

Egy konyha felújítása nem kevés pénzbe kerül. Főleg egy új konyhabútornak kérik meg az árát. Ám ha a meglévővel meg vagyunk elégedve, és nincs is rossz állapotban, akkor érdemes az átfestésen gondolkodni. A munkapultot lehet ki kell majd cserélni, ahogy ebben a konyhában is történt, hiszen a színe nem illett az új bútorhoz. És persze ha már felújítás, és nem csak a festésig megyünk el, akkor új műszaki eszközöket és új mosogatót is vehetünk. Ezt célszerű még a munkapult beszerelése előtt eldönteni, mert akkor a megfelelő helyre belevágják a helyét. 

És hogy milyen színt válasszunk?

Itt manapság mindent lehet, nincs általános szabály arra nézve, hogy mi a divat.  A fehér és a szürke mellett a fekete és a sötétkék is megjelenik kontrasztként. Világos színek közül a pasztell árnyalatok: a halvány lila, halvány szürke, halvány mentazöld. A fehér sem mindig fehér, lehet szürkés, kékes, és vaniliás árnyalatú is, attól függően, hogy milyen sötét színt választunk mellé. 

Ha bútorfestésre szánod magad, és szeretnéd ezt egyszerűen, bosszankodás nélkül megtenni, akkor válassz speciálisan erre szolgáló festéket, mint pl. az Annie Sloan Chalk Paint™.

Nekifognál?

konyha

 

konyha1

 

konyha2

 

konyha3

 

konyha5

 

konyha6

 

konyha7

 

konyha8

 

konyha9

forrás

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!