roomlybox

Nappali-étkező: előtte és utána

Amikor elérkezik az ember lánya ahhoz a pillanathoz, hogy újra kell gondolni a lakás kinézetét, akkor előkapja a pinterestet, meg a magazinokat, és elkezd inspirálódni.

Elmenti, kivágja, félrerakja azokat a képeket, amik tetszenek, és a végén azt hiszi, hogy most aztán tiszta a kép. Ám sokunkkal megesett már az, hogy ilyenkor döbbentünk rá, hogy nagyobb a káosz, mint eladdig volt, mert összegyűjtöttünk mindent, csak épp nem illenek össze.

És akkor szelektálás következik… és ha szerencsénk van és kitartóak vagyunk, akkor ennél a ponttál még nem adtuk fel, mondván hagyjuk az egészet a fenébe, majd lesz valahogy.

Szóval itt ez a nappali-étkező, amit példának hoztam Nektek, hogy lássátok, milyen az, amikor képgyűjtés után nekifogunk a felújításnak. A lényeg, hogy szép lett. 

De…

persze mindig van de. Azért sokat jelent a képeken az is, hogy sok-sok kiegésztőt használnak. És a legtöbben ott rontják el az átalakítást, hogy megtartják a régi kiegészítőket, mert sajnálják kidobni. Pedig rengeteg ötlet van az átalakításokra, csak böngészni kell a neten. Viszont az új falakhoz ugyanazokat a régi párnákat felhasználni, ugyanazokat a régi vázákat vagy képeket tenni a falra… hát ez az a DE. 

Úgyhogy ha felújítasz, mielőtt azt éreznéd, hogy készen vagy, vizsgáld felül a kiegészítőidet: párnák, terítők, vázák, képkeretek, kaspók, szőnyegek, függönyök, lámpabúrák, é a többi apróság.

Most lelki szemeiddel vedd le a képekről a párnákat, virágokat,  gyümölcsöket… Na? Élettelen? 

Te mit cserélnél még le?

nappali1

 

nappali2

 

nappali3

 

nappali4

 

nappali5

 

nappali6

 

nappali7

forrás

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Natália Balogh says:

    Nagyon szép lett a lakás! 🙂 Tetszik a nappali is, bár én egy kicsit szembe állítanám a hagyományost a modernnel és egy ilyen kanapéval megnézném az összhatást: http://www.riodesign.hu/ada-tom-tailor-ulogarnitura-kanape/ada-6826-egyedi-ulogarnitura


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!