roomlybox

A kiságy új élete

Egyszercsak eljön az az idő, amikor már nincs szükségünk a kiságyra. Ilyenkor két dologgal szembesülünk: baromi sok helyet foglal el a gyerekszobában üresen árválkodó, jobb napokat látott ágyacska, és “Úristen, de gyorsan megnőtt ez a gyerek, most mit csináljak!?”

Nos, vagy új gazdát keresünk a hencsernek, vagy újrahasznosítjuk, manapság az úgyis olyan nagy divat. Ha az utóbbi mellett tesszük le a voksunkat, be kell lássuk, hogy első, ami tennünk kell a kisággyal, hogy szétszedjük. Ezt lehetőleg ne a gyerek szeme láttára kövessük el, hacsak nem akarjuk a következő két órát a vigasztalással és a könnyszárogatással tölteni. 

Óh, drága jó babakorszak… amikor még csakcsupán annyi volt pihenőidőre szert tenni, hogy a pihegő gyerkőcöt beloptuk a kiságy rácsai közé, mi pedig rögvest elnyúltunk az ágy melletti szőnyegen, és kiegyenesítettük a kisdedhordozásban megfáradt derekunkat. Aztán persze nyögve keltünk fel, mert 15 perc mélyalvást követően – amiközben akár vakbélműtéten is áteshettünk volna – a bébi épp jobbról balra fordult át, és minket a takaró suhogása vert fel röpke álmunkból. 

Na hát így történhet meg, hogy a kiságynak szebb jövőt ítélve: újrahasznosítunk.

A legtutibb, ami a gyereknél sem veri ki a biztosítékot, ha a házikedvenc lakhelye lesz a rácsoságy. Íme a lépések, amiket el kell követnünk az átalakulás érdekében:

Átalakítanád?

kiságy1

 

kiságy2

 

kiságy3

 

kiságy4

 

kiságy7

 

kiságy8

 

kiságy9

 

kiságy10

 

kiságy11

 

kiságy12

 

kiságy13

 

kiságy14

 

kiságy15

 

kiságy16

forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!