roomlybox

28 nm a lakásod? Nem a világ vége!

Bizony sokan keresik manapság a kis lakásokat. Nem igazán azért, mert pont ilyet szeretnének, hanem mert elérhető áron jutnak hozzá, és a fenntartása is olcsó. Ráadásul a takarítás sem vesz túl sok időt igénybe. 

Az biztos, hogy aki nem szereti, az mindig azt hozza fel indokként, hogy nincs benne tér, nincs elszeparálva a funkció. Persze nem egyszerű ezt megoldani ilyen kicsi helyen, de azért nem lehetetlen. 

Ha nekem ilyen kis lakást kellene vennem, akkor biztosan olyat keresnék, ami nagy belmagasságú, hogy ha már vízszintesen nem érezhetem a teret, legalább galériával megnövelhessem.

Na de térjünk vissza erre a lakásra, amit most akarok Neked megmutatni. Mindössze 28 m². Van benne konyha, nappali, háló és előszoba. Igaz, mindez egyetlen térben. Egyet viszont észrevehetsz: színekkel választották el  funkciókat.

A háló szürke, türkiz és mustár árnyalatokat kapott, míg a mellette lévő étkező részben a türkiz helyett egy karakteres narancssárga lép a képbe. Ugyanez a szín jelenik meg a nappaliban a falon lévő képen is. 

Én szerintem fehérre festettem volna a konyhabútort, és egy narancssárga üvegcsempével emeltem volna ki a konyha hátfalát, na de végülis így sem rossz.

Neked mekkora a lakásod?

kis lakás1

 

kis lakás2

 

kis lakás3

 

kis lakás4

 

kis lakás5

 

kis lakás6

 

kis lakás7

 

kis lakás8

 

kis lakás9

 

kis lakás10

 

kis lakás11

 

kis lakás12

forrás

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Zsuzsanna Ilyenolyan says:

    Isten mentsen meg az egyterű lakástól.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!