roomlybox

Első komódprojekt folytatása

A kis komód kezd új életre kelni. Az előző részben megmutattam, hogyan jutottam el az első rétegig. Most nézzük a folytatást.

Miután megszáradt, kapott egy második réteget is. Ehhez kicsi vizet öntöttem a festékhez, mert nagyon besűrűsödött. De tényleg kicsit, egy teáskanálnyit.

Amikor megszáradt, jöhetett a csiszolás. Nekem nem volt speckó szivacsom, viszont volt jó fajta vízpapírom. Ez nem vizes, csak a neve az. Természetesen szárazon kell csiszolni. A vízpapír nagyon finom csiszolópapír. Régen a suliban ezen hegyeztük a grafitot rajzolás közben.

Csak nagyon finoman csiszoltam vissza az éleket.  

Miután elkészültem a csiszolással és a szálló por koncentráció is a riasztási határérték alá került, hozzáfogtam a stencilezéshez. Persze addig forgattam az üveget, hogy csak sikerült a külső oldalára elkezdeni a festést. De ez már így marad. Majd meglátom, mit mutat az ablakpucoláskor.

 

 

Semmi flanc, sima celluxszal ragasztottam fel a stencilt az üvegre, és szintén mesterkellék nélkül, egy mezei mosogatószivaccsal pamacsoltam fel a festéket. Kb. ugyanolyan lehet így is, mint márkázott termékkel. De egyszer majd összehasonlítom, és megmutatom a különbséget. (vagy az egyformaságot)

 

Na, így alakult:

 

 

 

És ilyen lett a helyére téve az üveg:

Közben persze készült egy mogyorós keksz, de elfelejtettem lefotózni, szóval a recept marad a következő munkára. 🙂

Ja, és még fogantyút kell cserélni – még mindig nem vettem meg, de már kinéztem a Meskán. 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!