roomlybox

Cukiságok a hideg, téli napokra

Ezekben a hideg, esős, nemszeretem időkben olyan jó nézegetni ezeket az aranyos dolgokat. Bevallom, néha kedvet érzek az elkészítésükhöz is. De most csak azért gyűjtöttem őket össze, hogy Neked is mosolyt csaljanak az arcodra. Ezek a bögrék egy ukrajnai kézműves, Vita alkotásai. (Az összes termékét itt találhatod.) Oszd meg, ha tetszenek 🙂      … Tovább »

DIY: Dizájn váza percek alatt – így csináld lépésről lépésre

Veled is előfordult már? Néha van úgy, hogy kapsz valamit, ami nem igazán tetszik. Vagy éppen akkor nagyon beleszeretsz, de később már ránézni sem bírsz. Akkor itt van egy példa arra, hogyan tudod a “csodaszép” piros karácsonyi kaspót – ami egykor minden bizonnyal a mikulásvirágnak szolgált tartójául – néhány egyszerű lépésben elegáns, trendi vázává alakítani…. Tovább »

DIY: pitypang készítés lépései

A pitypang nem éppen a legegyszerűbben elkészíthető virágok közé tartozik, de azért ez a leírás elég alapos ahhoz, hogy te is bátran megpróbáld. Bevallom, nekem sem sikerült elsőre, sőt még másodikra sem tökéletesre, de azért aranyos lett kicsit kuszán is. Hozzávalók: Vékony nyári pamutfonalak, szép napsárga és élénk fűzöld színekben. (Ha éppen ilyened nincs otthon… Tovább »

Képek Anyák napjára

Anyák napján a legszebb ajándékot adhatjuk édesanyánknak: emlékeket. A szép emlékeket megörökítő képek különleges kereteket érdemelnek, amivel kiemelhetjük őket a hétköznapi egyhangúságból. Lakásunkat sokáig díszítik majd ezek a képek. Ebben a keretben az a legjobb, hogy könnyen cserélgethetjük a képeket, ezzel folyamatosan megújítva, naprakészen tartva szeretteink legjobb pillanatait.     A régi filmtekercseket is megőrizheted… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!