roomlybox

Hogyan lesz szép a folyosód?

Folyosó minden házban vagy lakásban van. Hol kisebb, hol nagyobb, van akinek hosszú, van akinek keskeny. De a folyosó kialakítása sokaknak fejtörést okoz. Ha Neked is, akkor most mutatok pár trükköt, amivel sokkal szebb, tágasabb és stílusosabb lesz, mint korábban.  használj világos színeket,  ha különböző méretűek a képkeretek, akkor tedd őket csoportba,  ha nagyméretű képet… Tovább »

1+fél szoba loggiaval

Ez a kis lakás igazán figyelemre méltó abból a szempontból, hogy tökéletesen elrendezték benne a nappali-konyha-étkező funkciót egyetlen térben. Az 1+fél szoba kialakítás nálunk is igen gyakori, ezért jó példa lehet Neked is, ha ekkora helyen kell berendezkedj. A színek visszafogottak, a bézs és a fehér eleganciát sugall. Az álmennyezetbe süllyesztett világítás energiatakarékos és hangulatos… Tovább »

Milyen egy vintage előszoba? És egy shabby chic?

Mivel az előző posztokban (kanapé, dekoráció és konyha területen) már elég jól kiveséztük, hogy mi a különbség a vintage és a shabby chic hangulatú berendezésben, most csak nagyjából, ismétlésként: Minkét esetben a főszerepben a világos színek – főként a fehér – és a régi, kopott bútorok állnak. A bútorok jellemzően a 20-30-as évek stílusában készülnek,… Tovább »

Előtte-utána: Előszoba a szekrényben

Főleg panelekben jellemző a bejárat melletti beépített szekrény, ami azért valljuk be, nagyon sok mindent el tud nyelni. De talán pont ez a hátránya is. Sok fölösleges holmit tárolunk benne csak azért, hogy majd jó lesz még valamire,vagy éppen elfér, minek dobjuk még ki. De mindemellett lehet, hogy éppen nem jut hely a kabátoknak és… Tovább »

Csodaszép folyosó néhány egyszerű lépésben

Hogyan lehet egy folyosót úgy átalakítani, hogy nagyobb és világosabb legyen? Nézzük meg a részleteket: Padlóburkolat Az eredeti szürke padlószőnyeg semleges színe jellegtelenné tette a folyosót. A karakteres laminált padló szép fényt és meleg hangulatot adott a helyiségnek. Színek A korlát barna színe tökéletesen illett az új padlóhoz, de a fehér színnel könnyedebb és elegánsabb… Tovább »

Csíkok a lakásban – gyors dekoráció a régi falakra

Sokszor nehéz döntés előtt állunk, amikor festésre kerül a sor. Az első kérdés, hogy tapéta vagy festett fal legyen. Mindkettő mellett szólnak érvek. Van amikor a tapéta sokkal kényelmesebb. Ilyen például egyenetlen falak esetében, vagy ha sok a repedés. Persze a tapétának is szépen alá kell dolgozni, mert különben azon is átlátszanak a fal egyenetlenségei,… Tovább »

Cipőtároló: olcsón kis helyen

Ha nagyon kicsi a bejárat melletti helyed, viszont szeretnéd azt a néhány pár cipődet szépen, rendben tartani, amiket minden nap viselsz, akkor itt ez egy nagyon praktikus, olcsó gyors és szép cipőtároló.     Nem kell a földre dobnod a cipőidet, nem csúszkálnak szét, nem botladozol bennük. Nézzük, mire van szükséged hozzá:   1. öntapadós… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!