roomlybox

Rusztikus luxus a hegyekben

A helyszín USA, Colorado. Egy rusztikus hangulatú síház, luxus kivitelben. A finom színek, a rengeteg fa és a kivitelezés eleganciája garantálja az, hogy elégedetten töltsük itt az időnket.  Óhh, és mennyire eltöltenék itt vagy két hetet… Te pihennél itt?                           forrás... Tovább »

Férfias elegancia

Egy enteriőr férfias jellegét leginkább a letisztult vonalak, a sallangmentes dizájn és a sötét színek alkotják. Mindezt megtalálhatod ebben a lakásban, ahol a fa- és kőburkolatok mellett a bőr is jelentős szerepet kapott. A hatalmas ablakokon a fény csak átszűrődik, köszönhetően a leeresztett rolóknak.  A nappaliban puha bőrkanapé csábít, amit kőfal választ el az étkezőtől…. Tovább »

Így rendezd be a lakásodat a bolhapiacról

A lényeg ennek a lakásnak a tervezése során az volt, hogy a 40 m²-t kihasználva egy szellős és fiatalos teret hozzanak létre a lehető legkisebb költségvetésből, de dizájnosan. A tárgyak nagy része a bolhapiacról, online aukciókról és garázsvásárokból való. A festett téglafal, a natúr padló és a fehér csempe a fürdőszobában mind-mind a költségek minimalizálására… Tovább »

A legtutibb legénylakás egy tetőtérben

A pasik nem szeretnek a lakberendezéssel foglalkozni, mert úgy érzik, a bútorok ide-oda rendezgetése és a színek összeválogatása olyan csajos dolog. Viszont szeretik az olyan lakásokat, amire büszkék lehetnek, elismerést válthatnak ki vele a barátaik és a barátnőik előtt. Ez a lakás is ilyen. Nem praktikus, nem a tér maximális kihasználásáról szól. Nem is igazi,… Tovább »

Férfias elegancia 32 m2-be sűrítve

Amikor egy férfinek kell otthont tervezni, a tervező sosincs könnyű helyzetben. Elsősorban a szín és anyaghasználat az, amivel férfiassá tehető egy enteriőr, viszont figyelni kell arra, hogy a fényekkel egyensúlyban tartsuk a sötét a színeket. A fa és a fém jelenléte egy ilyen lakásban elengedhetetlen.  A nagy belmagasság segít egy kicsit, hogy tágasabbnak hasson a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!