roomlybox

A szürke 3 árnyalata – garzonban tágasan.

Egy kis lakás berendezése mindig sokkal nagyobb kihívás egy tervező számára, mint egy nagy tér berendezése. Sokkal több mindenre kell figyelni, kihasználni a terek minden rejtett lehetőségét, felismerni a tárolásra alkalmas zugokat és beugrókat. Elhelyezni mindent, ami a hétköznapi élethez nélkülözhetetlen, és még annál egy kicsit többet is. Belecsempészni egy kis luxust, megnyitni a teret,… Tovább »

A legvariálhatóbb bútor, amit eddig láttál!

A minap a Húgom emlékeztetett rá, hogy ígértem neki egy emeletes ágy tervet a gyerekek szobájába. Gondoltam inspirálódom kicsit, hátha találok valami jó kiinduló pontot a szoba elrendezéséhez, amin alapból két ajtó van, tehát nem egyszerű a megoldást megtalálni.  Akkor akadtam rá erre a gyártóra, aki tulajdonképpen egyik oldalán nyitott dobozokból maximálisan variálható bútorokat készít…. Tovább »

Kanapék – vintage és shabby chic hangulatban

Az egyik kedves Olvasóm azt írta, hogy vintage – shabby stílusban szeretné átalakítani az otthonát. És mivel nem Ő az egyetlen, aki szereti ezt a ma annyira felkapott romantikus életstílust, ezért a héten ilyen jellegű bejegyzések lesznek porondon. De mi is a különbség? Nemsok, mégis van. A vintage a régi bútorokról, a régies tárgyakról szól…. Tovább »

Inspiráció: Fekete-szürke-arany egy nőies lakásban

A fekete és a szürke színt általában a férfias enteriőrökkel azonosítjuk. De az arany színű és nőies kiegészítők egészen más hatást kölcsönöznek az egész lakásnak. Szeretném felhívni a figyelmedet a lakástextilek jelentőségére, amivel minden, a lakásban előforduló színhez hozzáadhatjuk a párját, így máris összhangot tudunk teremteni a bútorok, a képek és a textilek között. Előszoba… Tovább »

5 design kanapé

Biztosan te is  sokszor álmodozva nézed a lakberendezési újságokat, és úgy érzed egyszerű szépet alkotni. Hiszen olyan egységesek a színek, harmóniában vannak a tárgyak egymással. Minden majdnem olyan, mint amit megveszel. Amit kinéztél a boltban. Majdnem. Csak persze más a gyártója. Más az anyaga. Más a színe. Más az ára. Te tudnál választani ebből az… Tovább »

Enteriőr-frissítés textilekkel

Mi sem könnyebb annál, mint néhány párnát lecserélni a kanapén. Olcsó is, gyors is. Aztán néhány szép keretbe is teszünk ugyanazokból az anyagokból, esetleg vakrámára feszítjük, és máris feldobtuk a falat is. Ha még bírja a pénztárcánk egy függöny is belefér, és még nagyobb lesz az összhang. De ha tutira megyünk, akkor áthúzatjuk a kedvenc… Tovább »

Szépséges és modern kanapék

modern kanapék Legalább egy kanapé a Te otthonodban is található. Ez egy annyira elterjedt bútordarab, ami nélkül már nem is tudjuk elképzelni a szépen berendezett enteriőrt… meg a kevésbé szépet se. De nem mindegy, hogy milyen az a kanapé. Lehet, hogy Neked a praktikusság fontos, ezért egy ággyá alakítható verziót választasz. Van akinek a dizájn a fontos,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!