roomlybox

DIY: Gyerekekkel elkészíthető őszi dekorációk – Asztaldíszek

Az asztalra sokféle dekorációt helyezhetsz. Gyertyák, tálak, vázák. Ezért aztán elég nagy a választék. Igyekeztem olyan dekorációkat válogatni, amit gyerekekkel is könnyen elkészíthetsz, pláne hogy nyakunkon az őszi szünet, és ha épp esős idő lesz, akkor szükségünk lesz pár azonnal előkapható és szórakoztató elfoglaltságra. Javaslom, addig gyűjts alapanyagot, amikor az időd és az időjárás is… Tovább »

Vintage dekorációk fillérekből

Mivel a héten vintage hangulatban vagyok, most néhány olyan filléres dekorációt hoztam Neked, amit tuti meg tudsz valósítani az otthoni dolgokból. Csak szét kell nézni a padláson, vagy nagyszülőknél. Ha mégsem találsz semmit, még a bolhapiacra is kinézhetsz, hiszen ott nagy valószínűséggel botlasz ilyen stílusú tárgyakba. Aztán egy kis átalakítás, esetleg festés, csiszolás, ezazamaz… Előszoba… Tovább »

DIY: Gyerekekkel elkészíthető őszi dekorációk – Girlandok

Most, hogy nyakunkon az ősz, nemcsak a naptár szerint, hanem az időjárás is elég nedves, néha beszorulunk a lakásba. Ilyenkor jól jön néhány ötlet, mit is kezdjünk a gyerekekkel. Ami még jobb, ha hasznos is, nemcsak időlekötő tevékenység. Mi lehet nekünk hasznos? Nem kimondottan a  gyerekmunkára gondolok, inkább arra, hogy amit készítenek, azt hogyan tudjuk… Tovább »

Szín-tér: vörös enteriőrök őszi napokra

Az ősz a színek kavalkádja. Ilyenkor megjelennek a meleg árnyalatok a ruházatunkban és a lakásunkban is. Őszi ajtódíszek, termések a vázákban, aztán a tökök, amik sárgába borítják a környezetünket. A színek ilyenkor a vöröstől a sárgán át egészen a csokoládébarnáig terjednek és melengetik a lelkünket.  Egészen addig, amíg be nem köszönt a szürke, esős idő…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!