roomlybox

Variációk fodros párnára

Van ez a technika. Nem bonyolult, és nem is drága. Viszont baromi látványos dolgokat lehet vele létrehozni, és nem csak párnán, hanem táskán, hajban, ruhán és függönyön is jól mutat. Ha van kedved, próbáld ki. Még összedobhatsz egy karácsonyi ajándékot ezzel a módszerrel. A technikai része Az alap, hogy van egy anyagod, amire rá akarod… Tovább »

A lenyűgöző terasz 5+1 titka

Ugye Te is szeretnél kényelmesen kiülni a csodaszép, virágokkal borított teraszodra. Vagy balkonodra, vagy erkélyedre vagy amid van. Olyan szépeket látni a magazinokban, a tiéd miért nem olyan? Elárulom a titkot, figyelj!   1# Színek Amikor nincsenek összhangban a terasz színei a lakás többi részével, akkor az lesz az érzésed, hogy nem is oda tartozik…. Tovább »

Újra divat: fehér falak

Fehér falak, fehér bútorok, natúr színű és anyagú kiegészítők és színes textilek.  Ez most a divat. A színes textilekkel minden helyiséget más-más hangulatúvá varázsolhatunk, még akkor is, alapvetően fehér és világos színű az egész alkás. A fehér tágítja a teret, tisztaságot sugall. Letisztult érzelemvilágot tükröz. Ha fehéret használsz a lakásodban, nagyon fontos, hogy használd nagy… Tovább »

Egy hálószoba élete

Időnként felújítunk. Új színre vágyunk. Új stílusra. Ez a hálószoba már az első átalakítás után is jól nézett ki. Kellemes és rusztikus hangulat után azonban egy fiatalos urbán stílust kapott a most divatos chevron mintával. Neked melyik tetszik jobban? forrás  ... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!