roomlybox

Mire jó a műanyag kanál?

Mi másra, mint dekorálásra. Rengeteg ötletet látni a neten, én olyanokat válogattam, amiket festeni kell. Mert van ám szép számmal olyan is, amik elkészülve nagyon jól néznek ki, de azért a műanyagot gyertya fölött olvasztgatni és beszívni a gőzét…. hát inkább ne legyen szép műanyag virág az asztalomon.  De azok a verziók, amik festéssel készülnek… Tovább »

Trükkös tükrök egy nőies garzonban

Ez a kislakás nőies, huncut részletekkel és tértágító tükrökkel. Imádom! Annyira kidolgozottak és átgondoltak a részletek, az elhúzható falak, a rengeteg tárolóhely, a hatalmas tükrök. És a beépített loggia a kedvencem, ahogy a dolgozósarkot kialakították egy kis burkolatváltással, megtartva a loggia eredeti jellegét. De az elrejthető ágy sem rossz, amit felhajtva eltüntetjük a szem elől… Tovább »

Tükörprojekt – Hogyan dekorálj tükrökkel kreatívan?

A tükrök mindig növelik a teret. Bármilyen helyiségben jól mutatnak, és a legkisebb szobában is izgalmas hatásokat alakíthatsz ki velük. Miért ne használnád még kreatívabban a tükröket? Lehet érdekes kerettel, keret nélkül, sok kicsi vagy egy nagy, műanyaggal vagy fémmel keretezve. A lényeg, hogy engedd szárnyalni a fantáziádat. Néhány ötlet, ha van pár felesleges tükröd,… Tovább »

Hogyan varázsolj magadnak új étkezőt?

Amikor rájössz, hogy nem tetszik már az a hely, ahol élsz, mit teszel? Erősen gondolkodóra fogod a dolgot. Magazinokat lapozol és ötleteket gyűjtesz. Várod az ihletet. Próbálkozol. Színeket keresel, mintákat és anyagokat rakosgatsz egymáshoz. És amikor elkezded látni azt, ami még nincs is ott, na akkor kezd majd valósággá válni, amit elképzeltél. Mostmár nekifoghatsz a… Tovább »

Fürdőszoba felújítás két részletben

Ebben a fürdőszobában a tulajdonos két dolgot utált: a foltos, piros falakat, és a barna csempét a piszkosbarna fugával. Bár a fürdőszoba nagy volt, és a hatalmas ablak miatt nagyon szép világos. A zuhanyzóban egy szivárgás miatt a falon hatalmas foltok keletkeztek, ezért mindenképpen át kellett festeni a falakat.  Gyorsan egy halvány zöld színre festették,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!